Borgå Dansinstituts danslärare

Välutbildade och meriterade danslärare

Borgå Dansinstituts danslärare är välutbildade och meriterade proffs i olika dansstilar. Den gemensamma nämnaren för samtliga är passionen och entusiasmen med vilken de undervisar i dans. Bekanta dig med våra danslärare och kontakta oss!

Annika Schnur

Stepp

Elisa Black

Hip Hop, House

Elisa är en urban danslärare med 20 års erfarenhet som dansös. Jobbar med flera olika dansstilar inom Hip Hop kulturen (Hip Hop dans, housedans, afro house, locking, dance hall samt brasiliansk funk eller “Passinho”). Hon har deltagit på lektioner och workshop kurser med kända personer inom Hip Hop dansvärlden, dansare som Paris Goebel, Les Twins Courtellemont mm. Hon har också deltagit i och vunnit nationella, samt internationella danstävlingar som en professionell dansare (i Brasilien).

Ida Hentunen

Barndans, Modern dans, Showdans

Ida Hentunen från Kuopio stad utexaminerades som danslärare från Savonia yrkeshögskola och har vidare studerat på olika kurser i Paris. Efter att ha blivit färdig har Ida arbetat som danslärare och dansös runt omkring i hela Finland, varit med i flera olika koreografers produktioner, samt deltagit i varierande projekt och performans.

Som lärare är Ida energisk, uppmuntrande och noggrann. Hon vill stöda elevernas individuella framgång och ge verktyg till en omfattande kunskap i kroppsuttryck. På Idas lektioner står fokuset på att studera egna kroppen och rörelser. I lärovisningen går dansens tekniska sida, uttrycknings förmåga och dansens glädje, hand i hand. Ida strävar efter att åstadkomma en varm och trygg inlärningsmiljö där alla kan utmana sig själv och vågar kasta sig med i dansens mångsidiga värld. Dialog, glädje och skoj är alltid närvarande på danslektionerna, utan att glömma svetten och att varva upp!

Nina Schorin

Balett

Porvoon Tanssiopisto
Sali 1: Kaivokatu 37
Sali 2: Mannerheiminkatu 20
06100 PORVOO
Puh. (019) 580 254
info@porvoontanssiopisto.fi
www.porvoontanssiopisto.fi

Intresserad? Skicka in dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!

Via e-post
Via SMS

Registerbeskrivning