Borgå Dansinstituts danslärare

Välutbildade och meriterade danslärare

Borgå Dansinstituts danslärare är välutbildade och meriterade proffs i olika dansstilar. Den gemensamma nämnaren för samtliga är passionen och entusiasmen med vilken de undervisar i dans. Bekanta dig med våra danslärare och kontakta oss!


Anni Jokimies

Ballet

Efter examen från National Opera and Ballet School, Basel Theatre Ballet School, började jag min karriär i Finlands nationalbalett 2014. Dessutom dansade jag med Ballet du Rhin och Oklahoma City Ballet i Frankrike och USA.

Jag har fått erfarenhet av många sommarkurser t.ex. i St Petersburg och Köpenhamn och fick under min karriär att arbeta med många internationellt kända lärare och koreografer med. Jag dansade mycket, liksom klassiska och neoklassiska och samtida verk.

I mina lektioner fokuserar jag på rörelsens kvalitet och musikalitet, liksom rätt anpassning. Som lärare är jag stödjande och positiv och jag vill sprida dansglädjen för alla.


Elisa Black

Hip Hop, House

Elisa är en urban danslärare med 20 års erfarenhet som dansös. Jobbar med flera olika dansstilar inom Hip Hop kulturen (Hip Hop dans, housedans, afro house, locking, dance hall samt brasiliansk funk eller “Passinho”). Hon har deltagit på lektioner och workshop kurser med kända personer inom Hip Hop dansvärlden, dansare som Paris Goebel, Les Twins Courtellemont mm. Hon har också deltagit i och vunnit nationella, samt internationella danstävlingar som en professionell dansare (i Brasilien).

Felicia Karrenberg

Barn Show, Show Dance, Commercial, Hip hop

Felicia Karrenberg har följt sin passion sedan barndomen och det har alltid varit dans. Från början blev det en kärlek till Felicia och utvecklades sedan till ett yrke.

Felicia är en varmhjärtad och uppmuntrande danslärare. Hon tog examen från Scandinavian Dance Academy våren 2020 i Stockholm. Dansbakgrunden består av tävling, mångsidig utbildning, EK-grupper i Footlight och andra dansskolor. Felicias viktigaste dansstilar är Commercial / FeminineVibe, Show, HipHop. Felicia strävar alltid efter att få omfattande erfarenhet och har också utövat olika danssporter på den internationella arenan, till exempel i London. Som dansare är Felicia väldigt kreativ, energisk och stark. De dansstilar som har byggt och inspirerat henne som dansare och danslärare är Show Dance, Hiphop, Ballet, Jazz, Latino, Heels, Dancehall, Commercial, olika Street-stilar. Hon behärskar flera dansstilar tack vare ett varierat träningspass. Felicia har också fått erfarenhet av att dansa och uppträda samtidigt som hon varit involverad i musikaler på Svenska teatern.

I klassen är det viktigt att alltid ge allt för det är då du utvecklas som dansare. Studentutveckling är en glädje att se och kommer att uppnås av varje student eftersom Felicia är aktiv i att ge feedback och uppmuntra. Hon vill lära sina elever att uppnå sina mål. Danslektioner består av energi, styrka och en känsla av välbefinnande. Det emotionella uttrycket för dans i klassen är viktigt, det övas för att få en känsla av hur man dansar i föreställningar, med artister och i musikvideor. Ha kul och uppmuntra varandra.

Ida Hentunen

Barndans, Modern dans, Showdans

Ida Hentunen från Kuopio stad utexaminerades som danslärare från Savonia yrkeshögskola och har vidare studerat på olika kurser i Paris. Efter att ha blivit färdig har Ida arbetat som danslärare och dansös runt omkring i hela Finland, varit med i flera olika koreografers produktioner, samt deltagit i varierande projekt och performans.

Som lärare är Ida energisk, uppmuntrande och noggrann. Hon vill stöda elevernas individuella framgång och ge verktyg till en omfattande kunskap i kroppsuttryck. På Idas lektioner står fokuset på att studera egna kroppen och rörelser. I lärovisningen går dansens tekniska sida, uttrycknings förmåga och dansens glädje, hand i hand. Ida strävar efter att åstadkomma en varm och trygg inlärningsmiljö där alla kan utmana sig själv och vågar kasta sig med i dansens mångsidiga värld. Dialog, glädje och skoj är alltid närvarande på danslektionerna, utan att glömma svetten och att varva upp!

Nina Schorin

Balett

Porvoon Tanssiopisto
Sali 1: Kaivokatu 37
Sali 2: Mannerheiminkatu 20
06100 PORVOO
Puh. (019) 580 254
info@porvoontanssiopisto.fi
www.porvoontanssiopisto.fi

Intresserad? Skicka in dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!

Via e-post
Via SMS

Registerbeskrivning