tanssi

Läsåret 2020–2021

Bekanta dig med läsårets schema och det breda utbudet danskurser.

Mer information »
tanssi

Dansstilar

Vi erbjuder undervisning i klassisk balett, show-, jazz- och modern dans, hiphop, MTV och Commercial Dance..

Mer information »
tanssi

Intensivkursert

Vi ordnar intensivkurser i olika dansstilar för dansentusiaster i alla åldrar.

Mer information »


Ny läsår publicerat. Läsår 2020-21 börjar 10.8.2020. Träna hemma med Footlight online: https://tanssikeskusfootlight.thinkific.com/


Ett brett urval dansundervisning av hög kvalitet

Borgå Dansinstitut är en dansskola med dansundervisning av hög kvalitet och med över 50 års erfarenhet. Vi erbjuder undervisning i både klassisk och modern dans för barn, ungdomar och vuxna; du kan till exempel delta i undervisning i klassisk balett, show-, jazz-, modern dans och gå på hiphop -timmar. Hos oss får du dansa av hjärtats lust! Våra danssalar är belägna i Borgå, invid goda förbindelser, på Brunnsgatan och på Mannerheimvägen.

Dansundervisning för alla

I vår dansskola erbjuder vi professionell dansundervisning både för nybörjare och för mer avancerade dansare. Våra lärare är utbildade och meriterade proffs med bakgrund från olika dansstilar. Alla våra lärare har som gemensam nämnare en passion och entusiasm för att ge undervisning i dans.Förutom veckolektioner anordnar vi intensiv-kurser i olika dansstilar. Vår- och höst- terminerna kulminerar i uppvisningar, där dansinstitutets begåvade elever uppträder.Börja dansa hos ossKolla våra hemsidor där vi erbjuder ett brett urval av danstimmar och välj din egen dansstil. Kontakta oss och boka plats på en danstimme. Välkommen med för att njuta av dans!Vi byter till distansundervisning från och med 1.12.2020. Vi återgår till närundervisning 11.1.2021.

På grund av Covid-19 situationen byter vi till distansundervisning mellan 1-20.12.2020. Efter det har vi jullov 21.12.2020-3.1.2021, sedan återgår vi till närundervisning. Förhoppningsvis har virussituationen då avtagit.

Via e-post kommer eleverna få koder så de kan delta på vår samarbetsskola Tanssikeskus Footlights distanstimmar.

Vi håller oss friska!


Porvoon Tanssiopisto
Sali 1: Kaivokatu 37
Sali 2: Mannerheiminkatu 20
06100 PORVOO
Puh. (019) 580 254
info@porvoontanssiopisto.fi
www.porvoontanssiopisto.fi

Intresserad? Skicka in dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!

Via e-post
Via SMS

Registerbeskrivning