Borgå Dansinstituts danslärare

Välutbildade och meriterade danslärare

Borgå Dansinstituts danslärare är välutbildade och meriterade proffs i olika dansstilar. Den gemensamma nämnaren för samtliga är passionen och entusiasmen med vilken de undervisar i dans. Bekanta dig med våra danslärare och kontakta oss!

Nina Schorin

Balett

Tanja Patronen

Barndans, Showdans och Baby Balett 

Tanja började studera jazzdans vid Tanssivintti, vid en ålder av 13, och snart kom också balett och modern dans med i bilden. Vid 16 års ålder började Tanja som elev vid Footlight danscenter, där hon också började studera steppdans, bl a under Taina Schorins ledning. Tanja var också medlem av dansgruppen Five Steps i ett års tid, tills hennes studier förde henne till Kuopio. Under perioden 1996-2000 studerade Tanja vid konservatoriet i Kuopio (numera Savonia yrkeshögskola), där hon tog sin danslärarexamen i modern dans och barndans.

Piia Lehto

Showdans, Balett, Barndans, Modern dans

Piia påbörjande sin balettundervisning i Vanda vid en ålder av 8. Den klassiska träningsrutinen passade henne perfekt, och kompletterades senare med jazz- och modern dans. Under gymnasietiden började en karriär som danslärare kännas alltmer lockande, och Piia började träna mera målmedvetet.

Piia tog sin danslärarexamen i Kuopio, vid Savonia yrkeshögskola, där hon studerade under åren 2012-2016. Under studieåren deltog Piia i ett flertal projekt som artist och som koreograf och arbetate som dansare vid Kuopio stadsteater. Sitt pedagogiska slutarbete gjorde hon vid Footlight danscenter hösten 2015, genom att undervisa barndans, klassisk balett och showdans.

Som lärare är Piia välkomnande, positiv och uppmuntrande. Under hennes timmar kombineras teknisk precision och ett mångsidigt uttryck, utan att glömma dansglädjen. Dansteater ligger Piia varmt om hjärtat, så man får på hennes timmar ge sin hän åt dansen med hjälp av kreativa metoder eller till och med via olika rollfigurer. Under övningarna betonas melodisk och rytmisk musikalitet, lyssnande på den egna kroppen och studerande av de olika rörelserna. Dansen finns till för kropp och sinne, låt oss njuta av den!

Teija Nenonen

Veera Ahonen

Byron Cox

Sofie Lustig

Steppdans

Kontakta oss för mer information!

Porvoon Tanssiopisto
Sali 1: Kaivokatu 37
Sali 2: Mannerheiminkatu 20
06100
PORVOO
info@porvoontanssiopisto.fi
www.porvoontanssiopisto.fi
Kaivokatu 37, Porvoo

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


Intresserad? Skicka in dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!