Porvoon Tanssiopiston tanssinopettajat

Koulutetut ja asiantuntevat ammattilaiset

Porvoon Tanssiopiston tanssinopettajat ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia tanssin eri aloilta. Kaikkia heitä yhdistää intohimo ja innokkuus tanssin opettamiseen. Tutustu tanssinopettajiin ja ota yhteyttä!

Annika Schnur

Steppi

Elisa Black

Hip Hop, House

She is a urban Dance teacher,  with 20 years of experience as a dancer.  Works with  many dance styles of the Hip Hop culture (hip hop dance, house dance, afro house, locking, dance hall and brazillian funk or "passinho"). Took classes (workshops) with great names of Hip Hop dance, dancers like Paris goebel, Les twins, Lauren courtellemont, and others. She also participated and won nationals and internationals dance competitions as a professional dancer (in Brazil).

Ida Hentunen

Lastentanssi, Nykytanssi, Showtanssi

Kuopiosta kotoisin oleva Ida Hentunen on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia ammattikorkeakoulusta ja kehittänyt osaamistaan erilaisilla kursseilla Pariisissa. Valmistumisen jälkeen Ida on toiminut tanssinopettajana ja tanssijana ympäri Suomea, työskennellyt useiden eri koreografien teoksissa, sekä ottanut osaa erilaisiin poikkitaiteellisiin projekteihin ja performansseihin.

Opettajana Ida on energinen, kannustava ja tarkka. Hän haluaa tukea jokaisen oppilaan yksilöllistä kasvua ja antaa työkaluja kokonaisvaltaisen ilmaisun kehittämiseen. Idan tunneilla keskitytään oman kehon ja liikkeen tutkimiseen. Opetuksessa tanssitekniset taidot, ilmaisu ja tanssin ilo kulkevat lomittain. Ida pyrkii luomaan tunneillaan turvallisen oppimisympäristön, jossa on tilaa itsensä haastamiselle ja heittäytymiselle. Dialogisuus, ilo ja hauskanpito ovat vahvasti läsnä, revittelyä ja hikeä unohtamatta.

Lotta Halinen

Lastentanssi, Nykytanssi, Jazztanssi

Lotta on valmistunut tanssijaksi Outokummun tanssilinjalta ja SEAD- tanssikorkeakoulusta Itävallasta. Valmistumisensa jälkeen hän on toiminut tanssijana ja tanssinopettajana. Hän on esiintynyt kansainvälisesti useiden ulkomaalaisten koreografien teoksissa ja ottanut osaa erilaisiin poikkitaiteellisiin esitysprojekteihin ja installaatioihin. Lotta haluaa jatkossakin syventyä kehittämään itseään monialaisesti.

Lotan tunneilla keskitytään oman kehon ja liikkeen tutkimiseen sekä haastamiseen. Energisillä ja fyysisillä tunneilla liikutaan paljon eri tasoissa, monipuolisesti tilaa käyttäen ja lattiatyöskentely sekä kontaktiharjoitukset tulevat myös tutuiksi. Lotta käyttää opetuksessaan paljon mielikuvaharjoituksia ja improvisaatiota, joilla pyrkii kannustamaan oppilaitaan löytämään heidän oman persoonallisen tapansa liikkua ja ilmaista. Tuntien tavoitteena on myös kehittää turvallista ja toimivaa tanssitekniikkaa, joka perustuu jokaisen omien kehollisten lähtökohtien ymmärtämiseen ja mahdollisuuksien täyteen hyödyntämiseen. Hänen opetuksessaan kulkevat mukana uskaltamisen, omaäänisyyden ja kehotietoisuuden kasvattaminen.

Nina Schorin

Baletti

Tiia Lehtinen

Lastentanssi, Baletti, Nykytanssi, Showtanssi

Tiia on valmistunut ammattitanssijaksi Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksesta 2017. Tanssiharrastuksen Tiia on aloittanut 3-vuotiaana ja klassisen balettikoulutuksen lisäksi hän on myös opiskellut syventävästi ja monipuolisesti nykytanssia, showjazzia sekä lyrical dancea.

Vuonna 2016 Tiia tanssi Tero Saarinen Companyssa teoksessa MESH solistina sekä ryhmänumeroissa. Tanssijana hän on toiminut myös mm. Suomen Kansallisbaletin Lumikuningattaressa syksyllä 2014 sekä Tommi Kitin teoksessa Pienen näyttämön juttu keväällä 2017.

Esiintymiskokemusta Tiialle on kertynyt niin Suomessa kuin ulkomaillakin ja hän haluaa painottaa opetuksessaan ilmaisuvoiman tärkeyttä. Koska tanssi on hänen suurin intohimonsa, haluaa hän auttaa jokaista oppilastaan löytämään tanssin aidon ilon ja nautinnon, unohtamatta perusteellista tekniikan ja oikeiden linjausten opiskelua. Opettajana Tiia on tarkka, mutta kannustava ja hänelle on tärkeää painottaa turvallisen ja positiivisen opiskeluympäristön luomista.

Tuula Tuominen

Itämainen tanssi

Olen opiskellut tanssipedagogiikkaa Helsingin avoimessa yliopistossa ja käynyt SuSelin tanssiohjaajakoulutuksen. Olen osallistunut vuosien aikana lukuisille lavatanssi- ja lattarikursseille. Osaamistani olen syventänyt erilaisilla tekniikka- ja koreografiatunneilla. 

Olen esiintynyt erilaisissa kokoonpanoissa sekä yksin yksityistilaisuuksissa. Olen opettanut seuratanssia Porvoossa yhdeksän vuotta sekä antanut yksityis- ja ryhmätunteja mm. itämaisessa tanssissa ja lavatansseissa. 

Tärkeänä koen erityisesti tanssin ilon jakamisen  ja sen kautta oppilaiden oman kehollisen itsetunnon kohentamisen. Tanssi kuuluu kaikille ja siitä on lupa nauttia! Tervetuloa nauttimaan itämaisen tanssin tunnelmasta ja iloisesta ilmapiiristä! 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Porvoon Tanssiopisto
Sal 1: Kaivokatu 37
Sal 2: Mannerheiminkatu 20
06100
PORVOO
info@porvoontanssiopisto.fi
www.porvoontanssiopisto.fi
Kaivokatu 37, Porvoo

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


Intresserad? Skicka in dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!