Porvoon Tanssiopiston tanssinopettajat

Koulutetut ja asiantuntevat ammattilaiset

Porvoon Tanssiopiston tanssinopettajat ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia tanssin eri aloilta. Kaikkia heitä yhdistää intohimo ja innokkuus tanssin opettamiseen. Tutustu tanssinopettajiin ja ota yhteyttä!

Anni Jokimies

Baletti

Valmistuttuani sekä Kansallisoopperan balettikoulusta että Baselin teatterin balettikoulusta aloitin urani Suomen Kansallisbaletissa vuonna 2014. Lisäksi olen tanssinut Ballet du Rhinin ja Oklahoma City Balletin kanssa Ranskassa ja Yhdysvalloissa.

Olen kerännyt kokemusta monilla kesäkursseilla esim. Pietarissa ja Kööpenhaminassa ja saanut urani aikana tehdä töitä monien kansainvälisesti tunnettujen opettajien ja koreografien kanssa. Olen tanssinut paljon sekä klassisia että neoklassisia ja nykytanssiteoksia.

Tunneillani keskityn liikkeen laatuun ja musikaalisuuteen, sekä oikeaan linjaukseen. Opettajana olen kannustava ja positiivinen, ja haluan levittää tanssin iloa kaikille.

Elisa Black

Hip Hop, House

She is a urban Dance teacher, with 20 years of experience as a dancer. Works with many dance styles of the Hip Hop culture (hip hop dance, house dance, afro house, locking, dance hall and brazillian funk or "passinho"). Took classes (workshops) with great names of Hip Hop dance, dancers like Paris goebel, Les twins, Lauren courtellemont, and others. She also participated and won nationals and internationals dance competitions as a professional dancer (in Brazil).

Felicia Karrenberg

Lasten Show, Show Dance, Commercial, Hip hop

Felicia Karrenberg on seurannut intohimoaan lapsuudesta asti ja se on aina ollut tanssiminen. Alusta asti siitä muodustui Felicialle rakas harrastus ja sitten kehittyi ammatiksi.

Felicia on lämminsydämmellinen ja kannustava tanssinopettaja. Hän valmistui Scandinavian Dance Academysta keväällä 2020, Tukholmassa. Tanssitausta koostuu kilpailemisesta, monipuolisesta treenaamisesta, EK-ryhmistä Footlightissa ja muissa tanssikouluissa. Felician pää tanssityylit ovat Commercial/FeminineVibe, Show, HipHop. Felicia pyrkii aina saamaan lajaa kokemusta ja on treenannut eri tanssilajeja myös kansainvälisellä areenalla esimerkiksi Lontoossa. Felicia on tanssijana erittäin luova, energinen ja vahva. Tanssityylit jotka ovat rakentaneet ja inspiroinut häntä tanssijana ja tanssinopettajana ovat Show tanssi, Hiphop, Baletti, Jazz, Latino, Heels, Dancehall, Commercial, eri Street tyylejä. Hän hallitsee useita tanssityylejä, monipuolisen treenaamisen ansiosta. Felicia on myös saanut tanssi- ja esiintymiskokemusta ollessaan mukana musikaaleissa, Svenska Teatterilla.

Tunneilla on tärkeää että aina antaa kaikkensa koska silloin kehittyy tanssijana. Oppilaiden kehittyminen on ilo nähdä, ja sitä tulee jokainen oppilas saavuttamaan koska Felicia on aktiivinen antamaan palautetta ja kannustamaan. Hän haluaa opettaa oppilaitaan saavuttamaan tavoitteitaan.Tanssitunnit koostuu energiasta, voimasta ja hyvän olon tunteesta. Tanssin tunneilmaisu tunneilla on tärkeää, sitä treenataan saadakseen tunnetta miten tanssitaan esityksissä, artistien kanssa ja musiikkivideoissa. Pidetään hauskaa ja kannustetaan toisiamme.

Ida Hentunen

Lastentanssi, Nykytanssi, Showtanssi

Kuopiosta kotoisin oleva Ida Hentunen on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia ammattikorkeakoulusta ja kehittänyt osaamistaan erilaisilla kursseilla Pariisissa. Valmistumisen jälkeen Ida on toiminut tanssinopettajana ja tanssijana ympäri Suomea, työskennellyt useiden eri koreografien teoksissa, sekä ottanut osaa erilaisiin poikkitaiteellisiin projekteihin ja performansseihin.


Opettajana Ida on energinen, kannustava ja tarkka. Hän haluaa tukea jokaisen oppilaan yksilöllistä kasvua ja antaa työkaluja kokonaisvaltaisen ilmaisun kehittämiseen. Idan tunneilla keskitytään oman kehon ja liikkeen tutkimiseen. Opetuksessa tanssitekniset taidot, ilmaisu ja tanssin ilo kulkevat lomittain. Ida pyrkii luomaan tunneillaan turvallisen oppimisympäristön, jossa on tilaa itsensä haastamiselle ja heittäytymiselle. Dialogisuus, ilo ja hauskanpito ovat vahvasti läsnä, revittelyä ja hikeä unohtamatta.

Nina Schorin

Baletti


Yhteystiedot

Porvoon Tanssiopisto
Sali 1: Kaivokatu 37
Sali 2: Mannerheiminkatu 20
06100 PORVOO
Puh.(019) 580 254
info@porvoontanssiopisto.fi
www.porvoontanssiopisto.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste