Porvoon Tanssiopiston tanssinopettajat

Koulutetut ja asiantuntevat ammattilaiset

Porvoon Tanssiopiston tanssinopettajat ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia tanssin eri aloilta. Kaikkia heitä yhdistää intohimo ja innokkuus tanssin opettamiseen. Tutustu tanssinopettajiin ja ota yhteyttä!

Nina Schorin

Baletti

Tanja Patronen

Lastentanssi, Showtanssi ja Baby Ballet 

Tanja aloitti jazztanssin opiskelun 13-vuotiaana Tanssivintillä, ja pian mukaan tulivat myös baletti ja nykytanssi. 16-vuotiaana Tanja siirtyi Tanssikeskus Footlightin oppilaaksi, jolloin hän alkoi opiskella myös steppiä mm. Taina Schorinin johdolla. Tanja tanssi myös Tanssiryhmä Five Stepsin riveissä vuoden ajan, kunnes opinnot veivät hänet Kuopioon. Vuosina 1996–2000 Tanja opiskeli Kuopion konservatoriossa (nyk. Savonian AMK), mistä hän valmistui nykytanssin ja lastentanssin opettajaksi.

Piia Lehto

Showtanssi, Baletti, Lastentanssi, Nykytanssi

Piia aloitti balettiharrastuksen Vantaalla 8-vuotiaana. Klassinen harjoitusrutiini vei mukanaan, ja myöhemmällä iällä lajituntemusta karttui myös jazz- ja nykytanssista. Lukion aikana tanssinopettajan ura alkoi houkutella, jolloin oma treenaaminen muuttui määrätietoisemmaksi.

Piia on suorittanut tanssinopettajan tutkinnon Kuopiossa Savonia-ammattikorkeakoulussa vuosien 2012-2016 aikana. Opiskeluvuosinaan hän on osallistunut lukuisiin projekteihin esiintyjänä ja koreografina sekä toiminut tanssijana Kuopion kaupunginteatterilla. Pedagogisen päättöharjoittelunsa hän suoritti Tanssikeskus Footlightilla syksyllä 2015 opettaen lastentanssia, klassista balettia ja showtanssia.

Opettajana Piia on lämminhenkinen, positiivinen ja kannustava. Hänen tunneillaan yhdistyvät tekninen tarkkuus sekä monipuolinen ilmaisu, unohtamatta tanssin ja liikunnan iloa. Tanssiteatteri on lähellä Piian sydäntä, joten tunneilla saatetaan heittäytyä tanssinhurmaan luovin menetelmin tai vaikkapa roolihahmojenkin kautta. Tuntiharjoitteissa korostuvat melodinen ja rytminen musikaalisuus, oman kehon kuuntelu sekä liiketutkiskelu. Tanssi on kehoa ja mieltä varten, ottakaamme ilo irti!

Teija Nenonen

Commercial Dance ja Showtanssi

”Tepa” on aloittanut tanssin harrastuksen 9-vuotiaana show-tanssin parissa ja Footlightin oppilaana hän on ollut vuodesta 2010 lähtien. Kokemusta on kertynyt show-tanssin lisäksi niin katutanssilajeista kuin myös baletista ja jazz-tanssista. Tepa pyrkiikin yhdistelemään omassa tyylissään eri tanssimuotoja. Hän on tällä hetkellä mukana  Footlightin Erikoiskoulutus-toiminnassa.

Opettajana Tepa on energinen, kannustava ja tarkka. Hän pitää tärkeänä antaa oppilaan toteuttaa itseään omalla tyylillään ja kannustaa oppilaitaan haastamaan itseään jatkuvasti. Tunneilla keskitytään tanssin kokonaisvaltaisuuteen ja ilmaisukyvyn kehittämiseen unohtamatta hauskan pitoa. Tepaa kiinnostaa tanssin tarjoamat mahdollisuudet ja tanssiin yhdistyvä tunneilmaisu, joita pyritään tutkimaan myös tunneilla.

Veera Ahonen

Lastentanssi, Showtanssi, Lyrical Jazz

Keski-Suomesta kotoisin oleva Veera Ahonen on valmistunut tanssijaksi Pohjois-Karjalan Ammattiopisto Outokummusta 2014 ja tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta 2018. Opintojen aikana hän on syventänyt osaamistaan vaihto-oppilaana Intiassa, Israelissa, Guineassa, Lissabonissa sekä Stavangerissa.

Veeran päälaji on nykytanssi, mutta kokemusta löytyy useista lajeista nykytanssista afron ja jazztanssin kautta katutanssiin. Opettajana Veera on energinen, innostava ja vaativa.  Hän haluaa tukea jokaisen oppilaan yksilöllistä kasvua ja auttaa kaikkia löytämään oman tavan ilmaista itseään tanssin ja liikkeen kautta. Tunneilla korostuvat dialogisuus ja tekemisen meininki, hauskanpitoa ja hikeä unohtamatta.

Veera on työskennellyt tanssijana mm. Tanssiteatteri Krampissa ja Kuopion kaupunginteatterilla sekä opettanut aikaisemmin Kuopion tanssiopistolla, Urban Movesilla sekä Fressillä. Opettamisen lisäksi Veera työskentelee tanssialalla freelancerina ja tällä hetkellä omassa työskentelyssä inspiroi puhtaasti liike ja yhteistyö eri taiteenalojen välillä.

Byron Cox

HipHop, House

Byron is a community activist, dancer, and business man, motivated by the tenants of the House Dance community. Rising from an unlikely background, Byron has seen to the growth of house internationally while focusing on each individual soul. His company, The House Dance Project has produced champion competitors, teachers, and given rise to companies around the world. Opetuskielenä Englanti

Ida Hentunen

Lastentanssi, Jazz, Nykytanssi

Kuopiosta kotoisin oleva Ida Hentunen on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia ammattikorkeakoulusta ja kehittänyt osaamistaan erilaisilla kursseilla Pariisissa. Valmistumisen jälkeen Ida on toiminut tanssinopettajana ja tanssijana ympäri Suomea, työskennellyt useiden eri koreografien teoksissa, sekä ottanut osaa erilaisiin poikkitaiteellisiin projekteihin ja performansseihin.

Opettajana Ida on energinen, kannustava ja tarkka. Hän haluaa tukea jokaisen oppilaan yksilöllistä kasvua ja antaa työkaluja kokonaisvaltaisen ilmaisun kehittämiseen. Idan tunneilla keskitytään oman kehon ja liikkeen tutkimiseen. Opetuksessa tanssitekniset taidot, ilmaisu ja tanssin ilo kulkevat lomittain. Ida pyrkii luomaan tunneillaan turvallisen oppimisympäristön, jossa on tilaa itsensä haastamiselle ja heittäytymiselle. Dialogisuus, ilo ja hauskanpito ovat vahvasti läsnä, revittelyä ja hikeä unohtamatta.

Sofie Lustig

Steppi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Porvoon Tanssiopisto
Sal 1: Kaivokatu 37
Sal 2: Mannerheiminkatu 20
06100
PORVOO
info@porvoontanssiopisto.fi
www.porvoontanssiopisto.fi
Kaivokatu 37, Porvoo

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


Intresserad? Skicka in dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!