Porvoon Tanssiopiston säännöt

Ilmoittautuminen, maksujen suoritus ja lukukauden pituus

Oppilaan tulee ilmoittautua tunneille etukäteen tayttamalla ilmoittautumislomake nettisivuillamme tai puhelimitse toimistoomme. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden, ellei sita peruta kirjallisesti toimistoomme tai nettisivujemme kautta. Lukuvuoden 2018–2019 kesto on 13.8.2018 - 26.5.2019 ja se jakautuu kahteen lukukauteen, joista syyslukukausi on 13.8.2018-6.1.2019 (joululoma 24.-30.12.2018) ja kevätlukukausi 7.1.-26.5.2019.

Oppilas voi valita oppilasmaksujensa osalta maksutavaksi joko lukukausimaksun, jaksomaksun tai 10kerran kortin. Lukukausimaksun maksutavaksi valinnut oppilas ei voi perua tuntejaan kesken lukukauden. Jos lukukausimaksulla maksava oppilas ei halua jatkaa kevätlukukaudella, siitä on ilmoitettava kirjallisesti toimistoon 18.12.2018 mennessä.  Lukuvuoden aikana lukukausimaksuja on kaksi. Koulujen syysloman sekä hiihtoloman aikana pidamme opetusohjelman mukaiset tunnit, jotka oppilas voi korvata, mikäli hän ei omasta syystaan osallistu opetukseen tuona aikana. Lukukausimaksujen  tulee olla suoritettu erapäiään mennessä. Mikäli oppilaalla on tuntimaksut suorittamatta, voi opettaja poistaa oppilaan tunneilta.

Vakioilmoittautuneella oppilaalla ei tarvitse olla maksukuittia mukanaan tunnille tullessaan vaan opettajilla on ilmoittautumislistat jokaista tunti varten. Mikäli oppilas ei ole lukukausimaksuoppilas, tulee hänella olla tuntikortti tunnille saapuessaan.

Korvaustunnit

Mikali oppilas sairastuu tai hanellä on jokin muu henkilökohtainen syy, joka estää häntä satunnaisesti osallistumasta opetukseen, on oppilaalla mahdollisuus tulla korvaamaan menettämänsä opetustunti jossain muussa oman pääaineensa samantasoisessa ryhmässä. Oppilas voi korvata tuntinsa myös koulumme muiden lajien tunneilla, mutta tuolloin on varmistettava opettajalta lajin tasojen sopivuus oppilaan osaamiseen. Oppilaan tulee itse pitää kirjaa poissaoloistaan. Opetustiloistamme loytyy korvaustuntitositteita, jonka oppilaan tulee täyttää poissaolostaan tullessaan korvaustunnille

Peruutukset

Oppilaan tulee tehda tuntiperuutuksensa kirjallisesti viimeisten peruutuspäivien mukaisesti (löytyvät "jaksot" välilehdeltä). Maksettuja tuntimaksuja emme palauta. Lukukausimaksuvaihtoehdon maksutavaksi valinnut oppilas ei voi peruuttaa tuntivaraustaan kesken lukukauden.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Porvoon Tanssiopisto
Sali 1: Kaivokatu 37
Sali 2: Mannerheiminkatu 20
06100 PORVOO
Puh.(019) 580 254
info@porvoontanssiopisto.fi
www.porvoontanssiopisto.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste