Erikoiskoulutusryhmä

Meillä on tarjolla jännittäviä uusia mahdollisuuksia oppilaillemme. Aloitamme uuden erikoiskoulutusohjelman! Ohjelma on tarkoitettu lapsille, jotka ovat tosi innostuneita tanssista ja haluavat käydä paljon tunneilla. Ikäryhmät EK-koulutuksessamme ovat 8-10 -vuotiaat ja 11-13-vuotiaat. 

Kuhunkin ryhmään otetaan 8-15 kpl innokkaita treenaajia. Ryhmä treenaa neljä kertaa viikossa, joista 2 krt on balettia, 1 nykytanssia ja 1 Showtanssia. Toiveemme on, että viideskin tunti eli Steppi tunti sopisi aikatauluun, mutta se ei toistaiseksi ole pakollinen ryhmäläisille.  EK-ryhmämme edustavat kouluamme erilaisissa tapahtumissa ja kisoissa eli hauskoja kokemuksia on varmasti tarjolla. 

Erikoiskoulutusryhmän lukukausimaksu on 470 € / lukukausi. Hinta sisältää viikon treenitunnit sekä ryhmäkohtaiset koreografiatunnit.

Mikäli kiinnostutte EK-ryhmän toiminnasta, kirjoittakaa lyhyt kuvaus oppilaasta ja hänen tanssitaustastaan ja lähettäkää se osoitteeseen info@porvoontanssiopisto.fi. 

Opettajina toimivat koulumme vanhat tutut opettajat sekä tietenkin nyt mukaan tulevat uudet tuttavuudet. Tälle kaudellehan tarjontamme laajenee entisestään ja on meillä muutama uusi opettajakin tulossa mukaan tanssimaan Porvooseen.

Yhteystiedot

Porvoon Tanssiopisto
Sal 1: Kaivokatu 37
Sal 2: Mannerheiminkatu 20
06100
PORVOO
info@porvoontanssiopisto.fi
www.porvoontanssiopisto.fi
Kaivokatu 37, Porvoo

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


Intresserad? Skicka in dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!