Porvoon Tanssiopiston tanssinopettajat

Koulutetut ja asiantuntevat ammattilaiset

Porvoon Tanssiopiston tanssinopettajat ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia tanssin eri aloilta. Kaikkia heitä yhdistää intohimo ja innokkuus tanssin opettamiseen. Tutustu tanssinopettajiin ja ota yhteyttä!

Nina Schorin

Baletti

Jaana Schorin

Lastentanssi, Baletti, Showtanssi ja Zumba

Jaana aloitti tanssiopinnot äitinsä Ritva Kuusisen balettitunneilla jo 4-vuotiaana. Jaana tanssi vapaaoppilaana Helsingin Tanssiopistossa vuosina 1981–1983. Hän on ollut Suomen Tanssitaiteilijain liiton ammattijäsen vuodesta 1984 asti.

Jaana on toiminut tanssijana Tanssiteatteri Rollossa useissa produktioissa, Svenska Teaternissa 1989–1994 sekä Helsingin Kaupunginteatterissa 1985–1990. Jaana toimi solistitanssijana Tampereen Teatterin Evita-musikaalissa 1994–1995 sekä tanssijana Big Bad Girls -showryhmässä 1988–1999.

Jaana on työskennellyt vakituisena tanssinopettajana vuodesta 1982 lähtien useissa tanssioppilaitoksissa, tällä hetkellä Porvoon Tanssiopistossa ja Tanssikeskus Footlightissa. Lisäksi Jaana opettaa zumbaa.

Pauliina Lappi

Baletti

Pauliina valmistui vuonna 1990 nelivuotisesta opettajakoulutuksesta Hollannista Fotys Academiesta Tilburgista, pääaineena klassinen baletti. Pauliinan askelmerkkien takaa löytyy niin Suomesta kuin ulkomailta useita eri vaikuttajia, jotka ovat inspiroineet häntä uudistavaan taidepedagogiseen työtapaan. Pauliinalle taide, pedagogiikka ja koreografia kietoutuvat saumattomasti toisiinsa. Opetuksessa painottuvat tarkka tekninen osaaminen, nyanssit klassisen baletin perinteistä, hengittävä koreografinen ilmaisu sekä erilaisten kehon tekniikoiden yhdistäminen osaksi kokonaisvaltaista taidepedagogista prosessia.

Pauliina ottaa vaikutteita omaan koreografiseen työtapaansa eri tanssityyleistä, kuten karakteritanssista, flamencosta ja nykytanssista. Nykyrepertuaarin tunneilla perinteet, traditiot ja erilaiset ilmaisumuodot kietoutuvat monimuotoisiksi kudelmiksi klassisen baletin perinteitä unohtamatta. Pauliina korostaa opetuksessaan yksilöllistä ilmaisua ja kokonaisvaltaista kasvua. Prosessimaisen työtavan pohjana sykkii vahvasti yhteisöllisyys ja vuorovaikutus sekä prosessimainen työtapa. Pauliinan taiteelliselle työlle on tunnusomaista, että hän yhdistää teoksissaan moninaisia ryhmiä osaksi kokonaisuutta. Hän käyttää mahdollisuuksien mukaan luovasti myös erilaisia oppimis- ja esiintymisympäristöjä.

Pauliinaa voisi kuvata innostavaksi, inspiroivaksi, lempeäksi ja periksiantamattomaksi opettajaksi matkalla kohti tanssi-ilmaisun voimaa. Kaiken pohjana on tanssin ilo ja voimavarasuuntautunut työote. Taiteen voimalla on mahdollista matkata yli rajojen ja unelmien, tanssin kieli on kansainvälinen. Pauliina opettaa kaikenikäisiä tanssijoita vauvasta vaariin. Taide kuuluu kaikille!

Niko Arola

Lastentanssi, Showtanssi ja Nykytanssi

Niko on vuonna 2015 Turun Taideakatemiasta valmistunut tanssinopettaja (AMK), joka on opiskellut muun muassa nykytanssia, jazztanssia, balettia, lastentanssia, kompositiota, pedagogiikkaa ja didaktiikkaa. Hän on opiskellut tanssia myös työpajoissa ympäri Eurooppaa. Opetustyön lisäksi Niko tekee tanssijan töitä. Opettajana Niko on lempeä, kannustava ja keskusteleva. Oppilaan ja opettajan vuorovaikutus onkin suuressa roolissa hänen tanssitunneillaan.

Tanja Patronen

Lastentanssi, Showtanssi ja Baby Ballet 

Tanja aloitti jazztanssin opiskelun 13-vuotiaana Tanssivintillä, ja pian mukaan tulivat myös baletti ja nykytanssi. 16-vuotiaana Tanja siirtyi Tanssikeskus Footlightin oppilaaksi, jolloin hän alkoi opiskella myös steppiä mm. Taina Schorinin johdolla. Tanja tanssi myös Tanssiryhmä Five Stepsin riveissä vuoden ajan, kunnes opinnot veivät hänet Kuopioon. Vuosina 1996–2000 Tanja opiskeli Kuopion konservatoriossa (nyk. Savonian AMK), mistä hän valmistui nykytanssin ja lastentanssin opettajaksi.

Piia Lehto

Showtanssi, Baletti, Lastentanssi, Nykytanssi

Piia aloitti balettiharrastuksen Vantaalla 8-vuotiaana. Klassinen harjoitusrutiini vei mukanaan, ja myöhemmällä iällä lajituntemusta karttui myös jazz- ja nykytanssista. Lukion aikana tanssinopettajan ura alkoi houkutella, jolloin oma treenaaminen muuttui määrätietoisemmaksi.

Piia on suorittanut tanssinopettajan tutkinnon Kuopiossa Savonia-ammattikorkeakoulussa vuosien 2012-2016 aikana. Opiskeluvuosinaan hän on osallistunut lukuisiin projekteihin esiintyjänä ja koreografina sekä toiminut tanssijana Kuopion kaupunginteatterilla. Pedagogisen päättöharjoittelunsa hän suoritti Tanssikeskus Footlightilla syksyllä 2015 opettaen lastentanssia, klassista balettia ja showtanssia.

Opettajana Piia on lämminhenkinen, positiivinen ja kannustava. Hänen tunneillaan yhdistyvät tekninen tarkkuus sekä monipuolinen ilmaisu, unohtamatta tanssin ja liikunnan iloa. Tanssiteatteri on lähellä Piian sydäntä, joten tunneilla saatetaan heittäytyä tanssinhurmaan luovin menetelmin tai vaikkapa roolihahmojenkin kautta. Tuntiharjoitteissa korostuvat melodinen ja rytminen musikaalisuus, oman kehon kuuntelu sekä liiketutkiskelu. Tanssi on kehoa ja mieltä varten, ottakaamme ilo irti!

Kristina Norri

HipHop, Showtanssi, Lyrical Jazz, Commercial Dance

Kristina on aloittanut tanssimisen 7-vuotiaana Tampereella Klassisella baletilla. Myöhemmin päälajiksi on vaihtunut nykytanssi, ja sen rinnalle muodostunut laaja lajien kirjo joka käsittää muunmuassa jazztanssin, showtanssin sekä streettanssin.

Tanssijaksi Kristina on valmistunut die Etage e.V:stä vuonna 2013, päälajinaan nykytanssi. Hän on työskennellyt tanssijana muunmuassa Dance Company Giessenissä (2014-16) ja Seefestpielessä Berliinissä (2012), sekä tehnyt tanssijaharjoittelun Kibbutz Contemporary Dance Companyn harjoittelijaohjelmassa (2014). Näiden lisäksi Kristina on ollut tanssijana pienemmissä nyky- ja showtanssiproduktioissa

Kristina on suorittanut tanssipedagogiikan opintoja Savonia ammattikorkeakoulussa. Hän on työskennellyt lajasti tanssinopetuksen parissa niin Suomessa, Saksassa kuin Portugalissakin. Opetuskokemusta on kertynyt vuodesta 2005 lähtien. Kristina kokee, etä eri lajit täydentävät toisiaan, ja haluaakin kehittää niin itseään kuin oppilaitaankin laaja-alaisesti tanssin saralla. Opetuksessa korostuu tanssiteknisten taitojen hiomisen lisäksi ilmaisun tärkeys sekä tanssin ilo. Kristina toivoo pystyvänsä auttamaan oppilaitaan kokemaan samaa kokonaisvaltaista hyvinvointia ja itseilmaisun mahdollisuutta, mitä tanssi hänelle itselleen antaa.

Sofie Lustig

Steppi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Porvoon Tanssiopisto
Sal 1: Kaivokatu 37
Sal 2: Mannerheiminkatu 20
06100
PORVOO
info@porvoontanssiopisto.fi
www.porvoontanssiopisto.fi
Kaivokatu 37, Porvoo

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


Intresserad? Skicka in dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!